از جمله مواد غذایی و خشکبار بسیار مهم و ضروری که در تمامی خانه ها به آن نیاز است معمولاً برنج کامفیروز عمده می باشد که امروزه توسط کشاورزان و شالیزار کاران ماهر و چیره دست تولید شده و در حجم های مختلف به بازار عرضه می شود.
صادرات برنج کامفیروز عمده به علت کیفیت بالای این محصول امروز رونق فراوانی پیدا کرده است و این محصول به صورت کلی و عمده به تمامی افراد نقاط دنیا صادر و ارسال می شود.
طرز پخت برنج کامفیروز
طرز پخت برنج کامفیروز کمی متفاوت تر با نمونه محصولات مشابه موجود در بازار است چرا که این محصول دارای مشخصات و قابلیت های بسیار منحصر به فرد و فراوانی می باشد و همچنین دارای خواهند و طرفداران بسیار زیادی در شهر های داخلی از جمله شیراز است.
بهتر است قبل از پخت برنج کامفیروز به مدت ۲ ساعت این محصول را درون آب و نمک نگهداری کنیم چرا که دارای سایز و اندازه درشت تری نسبت به دیگر برنج ها می باشد و همچنین میزان سفتی آن نسبت به برنج های دیگر بیشتر است پس بهتر است برای پختن برنج مجلسی کامفیروز آن ها را از قبل دو ساعت درون آب و نمک نگهداری کنیم.
نکته بعدی این است که برای دم کردن برنج کامفیروز بهتر است که بالا سر قابلمه یا ظرف مد نظر حتماً بایتسیم چرا که این برنج نسبت به محصولات مشابه زود تر شل می شود و به اصطلاح زودتر دم می کشد به همین جهت بهتر است آشپزان بلافاصله پس از ۵ دقیقه جوشیدن این محصول درون آب آنرا آب کش بکنند.
نکته بعدی اینکه هنگام آبکش کردن بهتر است که به این محصول روغن زیادی اضافه نشود چرا که به علت نرمی و لطافتی که دارد نیاز به روغن کمی دارد و همچنین هنگام پختن باید سعی کنیم بیشتر از ۱۰ دقیقه روی گاز نباشد چرا که باعث سوختن آن می شود.
تولیدی برنج کامفیروز عمده
تولیدی برنج کامفیروز عمده سعی دارد که برای تولید محصولات خود از آب فراوان و همچنین کود های صنعتی و حیوانی مخصوص استفاده بکنند تا بتواند محصولی با کیفیت را به بازار عرضه کند.
همچنین سعی دارد که این محصولات را به صورت عمده و کلی با روش های مختلف مشتریان را بفروشد که یکی از روش های مورد تایید مصرف کنندگان معمولاً روش خرید اینترنتی می باشد که می توانند با مراجعه به این سایت و ثبت سفارشات خود درون آن این محصولات را در مدت زمان کوتاه خریداری کرده و توسط پیک های سریع السیر تحویل بگیرند که بسیار باعث جلب رضایت آن ها شده است.
بدون دیدگاه