پس از نان گندم، برنج پرمصرف‌ترین غله در میان خانواده‌های ایرانی است. قرن‌ها است که انواع پلو در کنار خورش‌های محبوب ایرانی آراینده سفره‌هایمان بوده است.

برنج ایرانی سبک‌تر و خوش هضم‌تر بوده و با عطری دلنشین و طعمی دلپذیرتر لذت غذا را دوچندان کرده و بر خلاف برنج‌های وارداتی هیچگونه احساس سنگینی در معده ایجاد نمی کند.

برنج عنبربو با عطری کم نظیر همسایه‌های شما را هم مشتری ما خواهد کرد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *