یک نوع برنج ایرانی در منطقه سیروان ایلام طی سالهای طولانیست که کشت می‌شود به نام برنج عنبربو که بسیار خوش عطر و مزه می‌باشد.
ولی چون به نسبت وسعت آن منطقه کشت می‌شود به فروش انبوه نرسیده است اما این چند سالی است که به تهران نیز صادر می‌شود.
همچنین در سمت غربی اصفهان و زاینده رود برنجی به اسم لنجون کشت میشود که هنگام پخت قد کشیده و نا منظمی پیدا میکنند، رنگ آن اندکی متمایل به زرد بوده و طعم و عطر خاصی دارد.

برای خرید آنلاین برنج کلیک کنید .

بدلیل خشکسالی های اخیر کشت برنج در اصفهان کاهش پیدا کرده است.این گونه از برنج در برخی از مناطق خورستان نیز کشت میشود.
برنج عنبربو از نظر طعم و همچنین خواص مواد معدنی در میان برنج ها بی نظیر بوده و همچنین دارای قیمت مناسبی است که هر قشر خانواده ایرانی می تواند از ان استفاده کند .

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *