برنج جنوب ایرانی در جهان انواع گوناگونی دارد و کارشناسان حدود 150 نوع از این ماده غذایی را شناسایی کرده اند. مرغوب ترین برنج در شمال و جنوب ایران و نواحی گرمسیر کشت می شود.
برنج جنوب در کشورمان طرفداران زیادی داشته و برنج های گرده شاید کمتر خریداری را به خود جلب کرده و بیشتر برای تهیه غذاهای خاص استفاده می شود. بیشتر سطح کشت برنج در کشورمان که در استان های گلستان، مازندران، گیلان، اردبیل، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد و فارس است به همان برنج های دانه بلند و شیده تعلق دارد. برنج جنوب غذای خوش پخت و خوشمزه است.
بدون دیدگاه